Algemeen email adres van het bestuur is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Functie Functionaris Telefoon Email
Voorzitter Anita Dieters 06-20889435 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vicevoorzitter Vacature ... Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Fons Kolster ... Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester Cor de Graaff ... Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Public Relations Annelies Spitteler  ... Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Redactie

Frans Koene & Nadiye Metin &   Wout van der Linden & Annelies Spitteler 

06-53857357 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Toercommissie Jochem Kuiper 06-29571673 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Activiteiten Jan Kuiper 06-28474853 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemene Zaken Wout van der Linden 06-21261863 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemene zaken Vacature ... Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze sponsoren

Binnenkort

Zultrit,Bmw's MTC Den Bosch
zondag 21 oktober
Snertrit, MC Hamaland
zondag 28 oktober
Themaavond
donderdag 15 november
20:00 - 22:00