dinsdag, 05 juni 2018 18:39

Privacyverklaring

Geschreven door Bestuur
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

MTC Motovatie (hierna: Motovatie), gevestigd aan de Graaf Willem den Oudenlaan 227 te (1412 AT) Naarden, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
www.motovatie.nl, Graaf Willem den Oudenlaan 227, 1412 AT Naarden

Gegevens die verwerkt worden
Motovatie verwerkt gegevens van de aangesloten leden, aan ons verstrekt ten behoeve van het lidmaatschap, met als doel:
- Het afhandelen van de contributiebetaling;
- Leden te kunnen bellen of e-mailen indien nodig om onze dienstverlening uit te kunnen voeren;
- Leden te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.


Overzicht van verwerkte gegevens
- Voor- en achternaam van het clublid
- voorvoegsel
- Adres
- Postcode en woonplaats
- Telefoonnummer
- Mobiele telefoonnummer
- E-mailadres
- Geboortedatum
- Regulier clublid of familielid

Bij aanvang van het lidmaatschap bevestigt het clublid door middel van het ondertekenen van het inschrijfformulier akkoord te zijn met de overdracht van deze gegevens ten behoeve van het lidmaatschap. De gegevens van de deelnemers zullen vijf jaar nadat het clublid zijn/haar lidmaatschap heeft opgezegd uit de database worden verwijderd.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
Bij een bezoek aan de website van Motovatie zullen er geen persoonsgegevens verzameld worden over websitebezoekers. Neem a.u.b. contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. indien je het idee hebt dat wij toch zonder toestemming gegevens hebben vergaard.

Geautomatiseerde besluitvorming
Motovatie neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Motovatie tussen zit).

Motovatie gebruikt de onderstaande computerprogramma's of -systemen:
- Microsoftsoftware, zoals Word en Excel ten behoeve van de administratieve verwerking van contributies en buitenlandweekend.
- MySQL-database voor opslag van gegevens van het ledenbestand voor het versturen van de mail naar de leden toe.
- Website opgemaakt in HTML met MySQL-database t.b.v. de opbouw van de website en het registeren van leden voor het private deel van de website.
 
Delen van persoonsgegevens met derden
otovatie verstrekt geen persoonsgegevens aan derden, uitsluitend indien dit noodzakelijk is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Motovatie gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Ieder bij Motovatie aangesloten clublid heeft het recht om zijn gegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast bestaat het recht om de eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van de gegevens van het clublid door Motovatie.
Wil je gebruik maken van jouw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op het verzoek.
Motovatie wil eenieder erop wijzen dat de mogelijkheid bestaat om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Beveiliging persoonsgegevens
Motovatie neemt de bescherming van gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Heb je het idee hebt dat gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze toercommissaris of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestuur MTC Motovatie

Gelezen: 287 keer Laatst aangepast op dinsdag, 26 juni 2018 19:22
Log in om reacties te plaatsen

Onze sponsoren

Binnenkort

Zultrit,Bmw's MTC Den Bosch
zondag 21 oktober
Snertrit, MC Hamaland
zondag 28 oktober
Themaavond
donderdag 15 november
20:00 - 22:00